L'entranyable primer any

Baby

UN ANY PLE DE CANVIS QUE VAL LA PENA RECORDAR PER SEMPRE

El primer anys, és un any ple de canvis, vertiginosos, caòtics…meravellosos. Setmanalment pots observar el creixement del teu nadó, i cada setmana redescobreixes el mon a traves dels seus ulls. Tanta dolçor concentrada en tant poca personeta.

Abans no te n’adones deixa de penjar dels teus braços i comencen les persecucions al petit bolit de 4 grapes que tens a casa, comença a trepar per escales i mobles, i ho toca tot amb aquestes manetes tant bufones. Desprès arribaran els primeres pases, el menjar, les dents….

No perdis la oportunitat de fotografiar qualsevol d’aquests moments i atresorar-los per sempre més, jo poso la càmera i tu el teu tresor més valorat.

Les sessions es fan entre els 3 i 11 mesos. Cada mes es especial per lo que a cada etapa aconseguiràs fotografies diferents.

Dels 3 als 6 mesos els nadons  només estan tombats així que jugaran amb els peuets, riuran, et miraran amb aquells ulls tant grans i expressius, farem fotos de retrat,  detalls i panxa a terra. És el moment ideal per aprofitar i fer les fotos del bateig.

Dels 6 als 11 mesos, normalment els nens ja s’aguanten drets, i quan estiguin a punt de fer l’any inclús alguns ja caminaran, en aquesta etapa interactuen més amb el decorat,la càmera i amb nosaltres. En aquesta etapa els pares tenen una part molt activa durant la sessió, ja q es mouen tant que els hem de col·locar constantment.

faqs

Quan Reservar?

Es pot reservar en qualsevol moment en quan naixi el nadó.  Per aquestes sessions disposem d’un PACK DE SEGUIMENT del primer any, per a conservar cada etapa.

Localització i horaris

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , i la franja horària dependrà del ritme del nadó, es important que el nadó vingui menjat i ven dormit, durant la sessió es pot parar per alimentar-lo si es necessari.

 

El temps, en aquest cas, no el marquem nosaltres, sinó que depèn d’ells, però acostuma a durar uns 45 min. 

Pack de seguiment

Opció 1: Sessions al 1-3-6-9-12 mesos (amb o sense sessió SmashCake final)

Opció 2: Sessions 4 -8 -12 mesos (amb o sense sessió SmashCake final)

Consulta’m els preus i mes informació!

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només pots en fi de setmana seria en horari a convenir el dissabte (només faig una màxim de dos sessions, ja q també necessito temps per estar amb la família)  en diumenge només treballo quan es tracta d’alguna cerimònia o esdeveniment.

Quin vestuari he de portar?

Al confirmar la sessió t’enviaré una llista orientativa del tipus de roba que pots portar. Recomano portar colors neutres i suaus, sense massa estampats i si el nadó te germans, portar-los més o menys combinats.

Congela el temps, que creix molt de presa
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad