Són protagonistes. Fem que així ho sentin.

Comunions

Són protagonistes. Fem que així ho sentin.

Estan radiants. El dia de la seva comunió són protagonistes i a mi el que m’agrada és que a més a més de ser-ho, se’n sentin. El meu objectiu és que gaudeixin de la sessió adaptant-me al caràcter de cada nen i nena, ja que n’hi ha que gaudeixen de posar-se davant de la càmera, però n’hi ha que ho pateixen. Per tal de conèixer a cadascun dels protas, tinc una entrevista amb el teu fill o filla i junts, tots, dissenyem com serà la sessió i el dia de la comunió.

Coses que us agradarà saber per gaudir en família de la sessió de Comunió.

Quant temps abans de la comunió hem de fer la sessió de fotos per donar-ne una de recordatori?

Com a mínim un mes abans de la data de la Comunió. D’aquesta manera, podem treballar amb temps tot el material relacionat amb les fotografies: recordatoris, ampliacions, quadres, etc.

 

Quan reservar

Es important reservar en quan surti la promoció per a assegurar la reserva.


On es fan les sessions de Comunió?

Podeu escollir entre venir a fer-les al meu estudi, a Les Borges Blanques, o bé, preparar una sessió d’exteriors. En aquest cas, ens hem de posar d’acord en el dia i el lloc, ja que ha de ser per la tarda per aconseguir la millor llum.

 

Portem el vestit de comunió o algun més?

A part del vestit de comunió, demano que porteu roba de carrer per tenir varietat. Aconsello colors neutres i sense estampats.

 

Pot sortir tota la família a les fotos o solament qui fa la Comunió?

Pot sortir el pare, la mare i els germans. Tots! I Tant! Si veniu amb roba de la mateixa tonalitat de colors, sempre quedarà millor la fotografia.

 

imortalitza la maduresa dels deus fills
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad