Congela l'espera

Embaràs

Per que només nosaltres, les dones, tenim el poder de crear una vida dins nostre. Deixa que la teva fotografa eternitzi aquest moment

Quantes vegades a la vida
sentiràs aquest cúmul de sentiments i emocions que et fa sentir un embaràs?

 

Guarda per sempre aquest
moment únic i màgic. Per que només nosaltres, les dones, tenim el poder de
crear una vida dins nostre, sentir dos cors bategant, aquests nervis i amor
infinit, desbordant que et fa sentir, recorda aquest moment i fes-lo etern,
junt amb la teva parella i fills, en el cas que ja en tingueu. 

Les sessions es fan entre la setmana 28 i la 35, que es quan la panxa te la seva forma més rodoneta, i encara no estàs inflada i tens la energia suficient per a fer la sessió. 

faqs

Quan Reservar?

Amb la teva data probable de part quedem un dia que ens vagi millor a les dos, lo ideal es reservar sobre la setmana 20, si fem la sessió una mica més tard de lo normal, no et preocupis, he fet sessions inclús abans del naixement i han quedat perfectes.

Localització i horaris

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , i la franja horària dependrà del tipus de pack o sessió que hagis escollit, l’època de l’any i les hores de llum que tinguem ja que, tot i que es treballa amb flash, si també es realitzen a l’exterior depenem de la llum del sol.

 

El temps de durada sol ser d’1 a 2h, depenent de el tipus de sessió triat i els canvis d’escenari / vestuari.

Pack embaràs + nadó

Si, hi ha 2 packs depenent si esculls interior i/o exterior més nadó. T’enviaré tot la informació per correu electrònic.

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  de dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només pots en fi de setmana seria en horari a convenir el dissabte (només faig una sessió, ja q també necessito temps per estar amb la família)  en diumenge només treballo quan es tracta d’alguna cerimònia o esdeveniment.

Quin vestuari he de portar? He de venir maquillada i/o pentinada?

Al confirmar la sessió t’enviaré una llista orientativa del tipus de roba que pots portar, jo sempre recomano que porteu roba amb la q us sentiu còmoda, però el que us puc demanar que porteu serà texans, roba interior blanca i negra, camises, faldilles, algun top… però  a l’estudi tenim teles i vestits per si voleu fer alguna cosa diferent. Per un cost addicional pots disposar de perruquera i maquilladora a l’estudi, això ho comentarem al reservar la sessió si hi esteu interessades. 

Llesta per immortalitzar aquest moment?
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad