Congela l'espera

Embaràs

L’embaràs és un moment únic i màgic que val la pena recordar per sempre.

Les dones tenim el poder de crear vida. Tenim la sort de poder sentir dos cors bategant dins nostre i experimentar l’amor incondicional des d’abans de tocar-lo després del part. Proposo una sessió d’embaràs o un pack de seguiment de l’embaràs per viure l’experiència del vostre vincle familiar i recordar per sempre aquesta etapa.

Coses que us agradarà saber per gaudir de la sessió d’embaràs.

Quan és recomanable realitzar la sessió?

Fem les sessions entre la setmana 28 i la 35, que és quan la panxa té la seva forma més rodoneta i les dones tenim l’energia suficient per fer la sessió.

 

Quan puc reservar?

Des del moment en que saltes d’alegria en veure el positiu al predictor. Sinó, un cop tens la teva data aproximada de part, reservem sobre la setmana 20. Si fem la sessió més tard, no pateixis, un cop surt la panxa, ja queden precioses. Et recomano que miris el pack d’embaràs i el de nadó.

 

Localització i horaris

Les sessions es fan a l’exterior i a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , i la franja horària dependrà del tipus de pack o sessió que hagis escollit, l’època de l’any i les hores de llum que tinguem ja que, tot i que es treballa amb flash, si també es realitzen a l’exterior depenem de la llum del sol.  El temps de durada acostuma ser d’1 a 2h, depenent del tipus de sessió triada i els canvis d’escenari  i vestuari.

 

Hi ha algun pack dembaràs i nadó?

Sí. Hi ha 2 packs depenent si esculls interior o exterior més nadó. T’enviaré tota la informació per correu electrònic, si me la demanes.

 

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia  de dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si solament podeu en cap de setmana seria en horari a convenir el dissabte. Solament faig una sessió dissabte al matí, així que us recomano que la voleu, em truqueu o m’escriviu un correu aviat per no quedar-vos sense espai.

 

Quin vestuari he de portar? He de venir maquillada i pentinada?

Al confirmar la sessió t’envio una llista orientativa del tipus de roba que pots portar. Recomano que sigui còmoda. Col·laboro amb una perruquera i una maquilladora que podem fer venir a l’estudi per un cost addicional.

Llesta per immortalitzar aquest moment?
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad