Una experiència en família inoblidable

Familiar

Us ofereixo viure una experiència en família i que la recordeu per sempre mirant les fotografies d’aquest dia.

Les sessions de fotos en família són una oportunitat per viure una experiència que no oblideu mai. M’agrada pensar que la experiència comença en el moment que fem la reserva: l’emoció de preveure el que necessitareu, com us sentireu fent de models, potser després aneu a dinar de restaurant, a qui li donareu una còpia, la il·lusió de la padrina que en rebrà una emmarcada… Per cert, aquestes sessions estan obertes a tothom, veniu amb la tieta i la padrina, si voleu, o millor: regaleu-li una sessió en família.

Coses que us agradarà saber per gaudir de la sessió familiar.

Quan podem fer aquesta sessió?

En qualsevol moment i amb les persones que vulgueu, de totes les edats.

 

Localització i horaris

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , pel mati o tarda, depèn de quan estiguin més predisposat el menuts i, si hi ha persones grans, també ens adaptem a elles. Es poden realitzar tant a l’estudi com a l’exterior

 

Acostuma a durar entre una i dos hores.

 

 

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només podeu en cap de setmana seria en horari a convenir el dissabte. Solament faig dos sessions dissabte al matí, així que us recomano que la voleu, em truqueu o m’escriviu un correu aviat per no quedar-vos sense espai.

 

Com hem d’anar vestits?

Al confirmar la sessió us envio una llista orientativa del tipus de roba que podeu portar. Recomano vestir colors neutres i suaus, sense massa estampats.

 

Hi ha límit de participants?

No, no hi ha límit. Podeu venir tots els que vulgueu, no es cobra de més per persona extra. El temps de la sessió és el mateix (1-2h).

 

crearem moments junts
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad