Guarda records de familia per sempre

Familiar

Sessió Familiar a Lleida

Les sessions familiars són les meves preferides.

Qualsevol moment és bo per a crear records i experiències que duraran per sempre a través de les meves fotografies.

En aquestes sessions tots poden participar, avis, tiets, cosins …. qualsevol.

A que esperes per regalar un record com aquest?

faqs

Quan Reservar?

Es pot reservar en qualsevol moment i amb les persones que vulgueu, de totes les edats

Localització i horaris

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , pel mati o tarda, depen de quan estiguin més predisposat el nens i si hi ha persones grans també ens adaptem a elles. Es poden realitzar tant a l’estudi com a l’exterior

Acostuma a durar uns 1h – 2h

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només pots en fi de setmana seria en horari a convenir el dissabte (només faig una màxim de dos sessions, ja q també necessito temps per estar amb la família)  en diumenge només treballo quan es tracta d’alguna cerimònia o esdeveniment.

Quin vestuari he de portar?

Al confirmar la sessió t’enviaré una llista orientativa del tipus de roba que pots portar. Recomano portar colors neutres i suaus, sense massa estampats.

Hi ha límit de persones?

No, no hi ha límit, podeu venir tots els que vulgueu, no es cobra de més per persona extra, però això si, el temps de la sessió es el mateix (1-2h)

crearem moments junts
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad