Captura al/la trapella que porta dins

Infantil

Sessió Infantil a Lleida ( + 12 mesos)

Inocència, vitalitat, energia, aquestes són potser, les paraules que millor defineixen la etapa infantil, i això es el que m’agrada transmetre en les meves fotografies!

Estàs preparat per una sessió molt moguda?  plena de somriures, rialles, corredisses….

No perdis la oportunitat de fotografiar qualsevol d’aquests moments i atresorar-los per sempre més, jo poso la càmera i tu els prínceps i princeses de casa

faqs

Quan realitzar la sessió

En qualsevol moment per a tots els nens i nenes de més de 12 mesos.

Localització i horaris

Les sessions es realitzen a l’estudi a Les Borges Blanques (Lleida) , pel mati o tarda, depen de quan estigui més predisposat el nen/a.

Acostuma a durar uns 45 min.

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només pots en fi de setmana seria en horari a convenir el dissabte (només faig una màxim de dos sessions, ja q també necessito temps per estar amb la família)  en diumenge només treballo quan es tracta d’alguna cerimònia o esdeveniment.

Quin vestuari he de portar?

Al confirmar la sessió t’enviaré una llista orientativa del tipus de roba que pots portar. Recomano portar colors neutres i suaus, sense massa estampats.

Fas fotos amb els pares i germans?

Si, i tant! En totes les meves sessions fem fotos amb els pares i germans.

captura moments inoblidables
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad