Sessió de recent nascut a Lleida

New Born

UNA EXPERIENCIA EN FAMÍLIA PER RECORDAR PER SEMPRE.

L’arribada d’un nou membre de la família, es sempre un moment especial, que millor que regalar-se una sessió “newborn”.

Aquets primers 15 dies de vida del nadó son una bogeria…adaptació dels pares i dels germans, canvis, rutines noves…caos, però un caos meravellós i esperat! Immortalitzar aquets moments tant efímers t’ajudarà a recordar sentiments i emocions de lo que un dia va ser el teu nadó. La fotografia te el poder de reviureu una vegada i un altra

M’agrada la fotografia natural, de pell amb pell, de manetes, peuets i mimos amb els pares, sense massa atrezzo ni decoració.

faqs

Quan Reservar?

Es important reservar abans de la setmana 35 de gestació, per a garantir la disponibilitat, per a la data probable de part.

I quan ingresseu podeu informar-me, per a poder modificar o confirmar la reserva.

Localització i horaris

Es fan a l’estudi de Borges, tot i que també estem incorporant les sessions a domicili, ho faig als matins a partir de les 10:30 fins que sigui necessari, normalment fins a les 13h però depenem del ritme dels nadons així que recomano que aquell mati no feu plans extres ni visites al pediatra.

Encara que sigui una sessió molt relaxada, s’ha de tenir molta paciència, ja que es el nadó el que marca el ritme de la sessió, i la clau es aconseguir que s’adormi profundament

Pack de seguiment

Si, disposem de 2 packs que van conjuntament amb les sessions d’embaràs, tot i que les sessions d’embaràs i newborn es poden reservar independentment si es el cas. 

Quins dies es poden fer les sessions?

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només pots en fi de setmana seria en horari a convenir el dissabte (només faig una màxim de dos sessions, ja q també necessito temps per estar amb la família)  en diumenge només treballo quan es tracta d’alguna cerimònia o esdeveniment.

Quin vestuari he de portar?

Al confirmar la sessió t’enviaré una llista orientativa del tipus de roba que pots portar. Recomano portar colors neutres i suaus, sense massa estampats i si el nadó te germans, portar-los més o menys combinats.

 L’estudi està especialment preparat per als nadons: calefacció a 28º, canviador, sofà, atrezzo, se per experiència pròpia, que desplaçar-se a un estudi, a la setmana de tenir al nadó…es un mal de cap…però no es només un estudi de fotografia, es un lloc per a relaxar-vos, fer pell amb pell, parlar i gaudir del moment i de l’experiència que recordareu tota la vida, ja que els pares tenen una participació activa durant la sessió.

 

Estareu en tot moment junt al vostre petit, col·laborant amb mi a les poses, ajudant-me a relaxar-lo (la vostra veu i calor son insubstituïbles) i disfrutant d’aquest moment tan bonic. Si vosaltres esteu tranquils, el nadó està tranquil. 

Els pares i germans poden participar?

Volem que participin, normalment recomano partir la sessió amb dos dies, un amb la mare i el nadó i un altra amb tota la família, són sessions llargues i avorrides pels germans, q acostumen a ser petits encara, per lo que o partim la sessió o venen al principi o al final i després ens quedem amb la mare i el nadó.

Ull que nomès tenim 15 dies abans no passi a nado
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad