Fes una festa d'aniversari diferent!

Smash Cake

SESSIONS PER A RECORDAR ELS ANIVERSARIS MÉS ESPECIALS!

Des de que compleixen el 1er any , la vida passa a un ritme que ni te n’adones, els primers passets (si no caminen ja) les primeres corredisses, les primeres entreposades… i així van passant els dies…i els anys, així que aquestes sessions, son una mica per a parar el temps,  celebrar una súper festa i destrossar un pastís, no hi pot haver res millor!!  També tenim la versió sense pastís però amb la mateixa súper festa!

faqs

Quan realitzar la sessió?

En qualsevol moment a partir dels 12 mesos.

Quan Reservar?

Es important reservar abans de la setmana 35 de gestació, per a garantir la disponibilitat, per a la data probable de part.

I quan ingresseu podeu informar-me, per a poder modificar o confirmar la reserva.

Localització i horaris

Es realitzen a l’estudi de Les Borges Blanques o en exterior.

Treballo amb cita prèvia,  dilluns i dimecres de 10h a 15h.  Dimarts, dijous i divendres de 10h a 13h i de 17h a 19:30h. Si només pots en fi de setmana seria en horari a convenir el dissabte (només faig una màxim de dos sessions, ja q també necessito temps per estar amb la família)  en diumenge només treballo quan es tracta d’alguna cerimònia o esdeveniment.

Quin vestuari he de portar?

Depèn de l’escenari escollit, en quan a colors i temàtica, però podeu portar des de peto vaquer, tutu, cubrepanyal, banyador…el que vulgueu. Sempre es recomanable escollir colors neutres i sense massa estampats, si hi ha germans es important que vaigin una mica conjuntats per a que quedi millor la foto. 

El atrezzo està a l’estudi?

Si, el decorat i atrezzo (decoració, globus…) està inclòs al preu de la sessió i serà totalment personalitzat, triarem  la temàtica i els colors abans de la sessió perquè quedi tot perfecte.

L’únic que no entra en la sessió es la corona i el vestuari, en aquest cas sempre es preferible que escolliu primer vosaltres i jo adapto el decorat als vostres colors.

 

Disposem d’una col·laboradora que realitza corones, garlandes, cubrepanyals… si esteu interessats us enviarem imatge de les teles per a que les pugueu escollir. 

El pastis està inclòs?

No, disposem de 2 packs.

Un pack amb pastis encarregat per nosaltres (sempre sota la vostra supervisió en quan aliments i al·lèrgies) que realitza una pastissera professional seguint les vostres instruccions en quan a colors i decoració.

 

I un pack sense pastis o amb el pastis encarregat o fet per vosaltres.

Entren fotos amb els pares?

Sempre en tots els nostres packs estan incloses les fotos amb els pares i germans.

Celebra-ho de la forma mes divertida possible
Emprem cookies per assegurar que oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, assumirem que accepteu aquest fet.    Mes informació
Privacidad